Rüyada içki içmek ve tükürmek

Rüyada içki içmek ve tükürmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada içki içmek ve tükürmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, yaşadığınız yeri, işle bağlantılı konuları ilgilendiren konularda, yakın zamanda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada az içki içmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok az içki içmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hayaller kurulacağına yorulur.

Rüyada çok içki içmek çok sevineceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baba ile içki içmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, gözden düşeceğine işaret eder.

Rüyada limonlu içki içmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, başarıya giden yolların açılacağına işaret eder.

Rüyada sert içki içmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayarak içki içmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada içki içmek diyanet korkulan bir durumla karşılaşılacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
ferit

iş arkadaşımın doğumgünü partisine katılmışım.içki içmediğim halde rüyamda içki içtiğimi gördüm,sonra midem bulandı kustum içkiyi.pembe renkte kustuğumu gördüm.sonra kendime kızıyorum neden içki içtim diye pişman oluyorum.