Rüyada hırsızın çantayı çalması

Rüyada hırsızın çantayı çalması sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, anne baba dualarının alınacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada hırsızın çantayı çalması gördüyseniz:

  • Gözünüz kulağınız açık olsun.

Rüyada hırsızın çantayı çalması ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, yoğun stres altında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çantayı atmak istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada çantayı kaptırmak böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalet eder.

Rüyada çantayı çaldırmak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, hasretin biteceğine delalet eder.

Rüyada kaybedilen çantayı bulmak istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına tabir olunur.

Rüyada çantayı yere atmak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çantayı birine vermek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada çantayı suya düşürmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments