Rüyada hastalıklı göz görmek

Rüyada hastalıklı göz görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, sorunların çabucak halledileceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, hayaller kurulacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada hastalıklı göz gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yaptığınızı anlamasına izin vermeniz sizi zayıf ya da korunmaya muhtaç pozisyona düşürebilir.

Rüyada hastalıklı el görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada hastalıklı kedi daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına alamet eder.

Rüyada hastalıklı göz görmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastalıklı tavşan görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, işlerinin hemen hallolacağına inanılır.

Rüyada hastalıklı bir kadın görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine tabir olunur.

Rüyada ayağını hastalıklı görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına işaret eder.

Rüyada hastalıklı bacak görmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastalıklı insan görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments