Rüyada hamile olmadığı halde hamile olduğunu görmek

Rüyada hamile olmadığı halde hamile olduğunu görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, umutlarının söneceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile olmadığı halde hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Aya biraz stresli başlayabilir veya sıkıntılı ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada hamile olmadığı halde hamile olduğunu görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada hamile olmadığı halde hamile olduğunu söylemek etrafındaki insanlara allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işarettir.

Rüyada hamile olmadığı halde kendini hamile görmek hayatından razı geleceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada hamile olmadığı halde doğum yapmak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olmadığı halde doğum yaptığını görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada evli olmadığı halde bebeği olduğunu görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada evli olmadığın halde hamile olduğunu görmek saygın bir hayat yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments