Rüyada göğsünde siyah leke görmek

Rüyada göğsünde siyah leke görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde siyah leke gördüyseniz:

  • Örneğin size her zaman gerekli olan yakın dostları gücendirebilirsiniz.

Rüyada göğsünde siyah leke görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada sağ göğsünde leke görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Rüyada göğsünde leke görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, refaha erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarda siyah leke hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, her geçen gün başarılarının artacağına delalet eder.

Rüyada boynunda siyah leke görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına delalettir.

Rüyada dişte siyah leke görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına delalettir.

Rüyada kolda siyah leke görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına inanılır.

Rüyada kolunda siyah leke görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments