Rüyada felç vurduğunu görmek

Rüyada felç vurduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, koltuğunun da yükseleceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada felç vurduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikirlerini değiştirmeye çalışmanız çok zor olabilir.

Rüyada felç vurduğunu görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada felç gelmesi ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, şeytanın aklına uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne felç gelmesi tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına delalettir.

Rüyada ayakları felç olmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini felç görmek çok büyük bir acı duyacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine işaret eder.

Rüyada sağ tarafın felç olması kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada ağza felç gelmesi çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işaret etmektedir.

Rüyada felç olduğunu görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments