Rüyada eski sevgiliyle saklanmak

Rüyada eski sevgiliyle saklanmak bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin güvenilirliğini sorgulayarak hatalı bir adım atabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle evlenmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle gezmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle kar görmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle ağlamak yüzünün gülmeye başlayacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle iyi anlasmak büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle maç yapmak kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle bir gün geçirmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments