Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisi olduğunu öğrenmek

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisi olduğunu öğrenmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, kara kara düşüneceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisi olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda gelişmeler diğerlerine sizin yolunuzdan gitmekten başka bir seçenek bırakmayabilir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisi olduğunu öğrenmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin yeni bir sevgilisi olduğunu görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisi olduğunu duymak şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisi sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisi görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisi olduğunu görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilimin yeni sevgilisi olduğunu görmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisi ile kavga etmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
14 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Esmeray

Rüyada eski sevgilimin kiz kardesiyle konusuyordum bana eski sevgilimin sevdigi biri var onunla evlenecek sana geri donmez diyordu bende ağlıyordum

nisa

rüyamda eski sevgilimin hesabına bakıyordum ve birden gönderisinin altında kalpli bi yorum görüyorum sonra yeni sevgilisi olduğunu anlıyorum

Beyza

Rüyamda ilk başta eski sevgilimle barisiyorduk sonra bianda kendimizi başka bı yerde gördüm ama bu sefer konuşmuyoruz ve eski sevgilim fotoğraf atıyordu yeni sevgilisiyle üstüne de sonsuzluğum yazıyordu arkadaşlarım da bana atıyorlar ama bu arkadaşlarımla uzun süredir de konuşmuyorum sonra en son ona yazdığımı hatırlıyorum sonra da uyandım

Gül

Hocam rüyamda eski sevgilimin telefonunu kurcaladigimi gördüm ve kurcaladığımda ise başka biriyle konuştuğunu gördüm

Furkan

Hocam rüyamda garip bir şekilde telefondan eski sevgilimin sesini dinliyordum onu dinlediğimden habersiz sevgilisinin olduğunu öğreniyordum bu neye işarettir? saygılar

Tugce

Rüyamda.eski erkek arkadaşım yeni sevgili yapmis her yerden whatsap durumdan bile paylasmis onu görünce ağlıyorum ve arayip hesap soruyorum ve sonra bi anda evin icinde goruyorum tuhafti

Meryem

Eski sevgilim instagram hesabında yeni sevgilisiyle ilgili kalp vardı ve sevmediğim bi atkadaşımın paylaşttığı videoda hep beraber eğleniyorlardı