Rüyada eski bir patronunu görmek

Rüyada eski bir patronunu görmek üzüntülerinin sona ereceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, iyiliğe ve güzelliğe işaret etmektedir.

Rüyada eski bir patronunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızın ya da ulaşmak istediğiniz hayallerin özel yaşamınızdan etkilenmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada eski bir patronunu görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine delalettir.

Rüyada eski patronunu görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına delalettir.

Rüyada eşimin eski patronunu görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski patronunu üzgün görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına işarettir.

Rüyada eski patronunu sakallı görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada eski patronunu görmek ve konuşmak tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş eski patronunu görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski patronunu ziyaret etmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments