Rüyada eşinin vücudunda kan görmek

Rüyada eşinin vücudunda kan görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine işarettir.

Rüyada eşinin vücudunda kan gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz yerlerden gelecek maddi veya manevi destek sizi şaşırtabilir.

Rüyada eşinin vücudunda kan görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin vücudunda sivilce görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına alamet eder.

Rüyada eşinin vücudunda kızarıklık görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işaret eder.

Rüyada eşinin vücudunda yanık görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada eşinin vücudunda yara görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına inanılır.

Rüyada eşinin vücudunda kurt görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşinin vücudunda yara görmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin vücudunda dövme görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments