Rüyada eşinin ev alması

Rüyada eşinin ev alması başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, ruhunun şifa bulacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin ev alması gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada eşinin saldırması yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin boğulması hayatının başarılarla dolacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına işarettir.

Rüyada eşinin kaçırılması işlerinin çok iyi olacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada eşinin gelmesi daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin ata binmesi hırsızlık yapacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin ayrılması insan içine çıkmak istemeyeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin soyunması insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin eve geç gelmesi mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments