Rüyada annenin hamile olduğu görmek

Rüyada annenin hamile olduğu görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, sorunlarını çözeceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada annenin hamile olduğu gördüyseniz:

  • Mücadele veya rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Rüyada annenin hamile olduğu görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına tabir olunur.

Rüyada annenin hamile olduğu haberini almak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada annenin öldüğü görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada hamile olduğu öğrenmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin hamile olduğu görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğu birini hamile görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının hamile olduğu görmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olduğu görülen kişi ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments