Rüyada eline un bulaşması

Rüyada eline un bulaşması yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalettir.

Rüyada eline un bulaşması gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde verilen sözleri tutmak zorlaşabilir veya uzlaşmak zor olabilir.

Rüyada eline bir şey batması rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline saz almak pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine delalet eder.

Rüyada eline süt dökülmesi her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada eline su dökmek kötü günlerin arkada kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada kar eline almak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuş eline konması şan şöhret, itibar kazanacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eline bal sürmek sorunları ortadan kaldıracağına, para kazanmaya rivayet etmektedir.

Rüyada eline un bulaşması eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments