Rüyada elim boka değdi

Rüyada elim boka değdi yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada elim boka değdi gördüyseniz:

  • Romantik açıdan hoş zamanlar.

Rüyada elim boka değdi sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına delalettir.

Rüyada elim kesildi kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada elim öpüldü iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına delalettir.

Rüyada elim kınalı yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına tabir olunur.

Rüyada elim ısırıldı aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada elim sende oynamak istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boka görmek sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada boka batmak zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments