Rüyada eli boka bulaşmak

Rüyada eli boka bulaşmak istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eli boka bulaşmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada boka su dökmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boka dokunmak huzursuzlukların son bulacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada boka batmak inancından sapacağına, büyük üzüntüler olacağına işarettir.

Rüyada boka görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eli boka bulaşmak ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada arabanın boka batması bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalette boka düşmek malın bereketinin artmasına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına tabir olunur.

Rüyada elim boka değdi aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments