Rüyada düşman tarafından korkutulmak

Rüyada düşman tarafından korkutulmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, haneye dertlerin gireceğine , daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada düşman tarafından korkutulmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmelere açıksınız.

Rüyada düşman tarafından öldürülmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada düşman tarafından korkutulmak iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine rivayet eder.

Rüyada düşman tarafından dövülmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına yorulur.

Rüyada düşman tarafından vurulmak zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada bir düşman tarafından kovalanmak kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada düşman tarafından saldırıya uğramak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına inanılır.

Rüyada düşman tarafından sırtından vurulmak rızkın daim ve hayırlı olacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine alamet eder.

Rüyada düşman askeri tarafından vurulmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments