Rüyada dudağın kuruması

Rüyada dudağın kuruması sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kişinin can derdine düşeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, onlara hayrının dokunacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada dudağın kuruması gördüyseniz:

  • Çok ağır bir tepki görebilirsiniz.

Rüyada alt dudağın kanaması yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dudağın şişmesi üzüntülerini bölüşeceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada dudağın büyümesi kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, işsiz ise işe gireceğine inanılır.

Rüyada alt dudağın şişmesi iş yerinde çok zarar edileceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine işarettir.

Rüyada dudağın kuruması sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudağın uçukladığını görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine alamet eder.

Rüyada dudağın yara olması sıkıntılı bir döneme girileceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada üst dudağın şiştiğini görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments