Rüyada derede sel görmek

Rüyada derede sel görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, başarılarının tadına varacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine delalettir.

Rüyada derede sel gördüyseniz:

  • Herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Rüyada sığ derede yüzmek insanlarla arasının açılacağına, yalan söyleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada derede sel görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzmek derede deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bir derede sel görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada derede gitmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, köşeye sıkıştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada derede bol su görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derede top görmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada derede yüz yıkamak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, her zaman çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments