Rüyada deprem ve yıkım görmek

Rüyada deprem ve yıkım görmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem ve yıkım gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada deprem ve yıkım görmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıkım yapmak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Rüyada yıkım görmek geniş geniş yaşayacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada deprem deprem olduğunu görmek maddi zararını karşılayacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada yıkım yapıldığını görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet eder.

Rüyada sel ve deprem böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, yaşadığı zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada deprem alarmı evliyseniz eşle iyi geçime, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada deprem ve sel görmek hayatının başarılarla dolacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments