Rüyada dargın olduğun kişinin evine gelmesi

Rüyada dargın olduğun kişinin evine gelmesi ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına işaret eder.

Rüyada dargın olduğun kişinin evine gelmesi gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklığınızın olumlu getirileri olabilir.

Rüyada dargın olduğun kişinin evine gelmesi yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada dargın olduğun kişinin evine gitmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına işarettir.

Rüyada dargın olduğun birinin evine gelmesi işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada dargın olduğun birinin evine gitmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dargın olduğun akrabanın evine gitmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada dargın olduğun kişinin ağlaması zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada küs olduğun kişinin evine gelmesi geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine yorulur.

Rüyada dargın olduğun kişinin seni öpmesi işlerinde bereketin ve verimin artacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments