Rüyada dantelli eldiven

Rüyada dantelli eldiven çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada dantelli eldiven gördüyseniz:

  • Akılda tutmakta fayda var.

Rüyada dantelli bluz bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dantelli eldiven maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada dantelli gecelik giymek kişinin şifaya kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada dantelli nevresim görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine yorulur.

Rüyada dantelli gömlek giymek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz dantelli gecelik çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına delalet eder.

Rüyada dantelli çamaşır görmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına inanılır.

Rüyada dantelli seccade görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments