Rüyada çelik kapı taktırmak

Rüyada çelik kapı taktırmak borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, insanları sakinleştireceğine inanılır.

Rüyada çelik kapı taktırmak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmemelisiniz.

Rüyada çelik kapı yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çelik kapı taktırmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada çelik kapı bozulması elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada çelik kapı kırılması yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, kötü olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeni çelik kapı görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski çelik kapı görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada çelik kapı görmek ne demek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah çelik kapı görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments