Rüyada bozuk para demir para görmek

Rüyada bozuk para demir para görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada bozuk para demir para gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal durumunuzun ya da iş hayatınızın ön planda olabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada bozuk para demir para görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para görmek demir para elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, başarılarının eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bozuk demir para toplamak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada demir bozuk para almak kazancının azalmayacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada demir bozuk para toplamak evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada bozuk demir para atmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine tabir olunur.

Rüyada birine demir bozuk para vermek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına alamet eder.

Rüyada yerden bozuk demir para toplamak çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatma

Rüyada vefat etmiş arkadaşım (bayan) benim oğluma demir para veriyor ve diyorki bu parayi felan kisiye (oda bir bayan) ver onlarda bu parayla düğün davetiyesi alsinlar ve düğüne gelsinler. Görmüş olduğum rüyayi yorumlarsaniz cok sevinirim.