Rüyada boş mezara bakmak

Rüyada boş mezara bakmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş mezara bakmak gördüyseniz:

  • Her tür kınamadan kaçınmalısınız.

Rüyada mezara uzanmak büyük işlere imza atacağına, fesada bulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara gidememek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezara defnetmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezara konulmak insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada mezara kusmak bahtın açık olmasına, çaresizleşeceğine yorulur.

Rüyada mezara su akması kendisini allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine delalet eder.

Rüyada boş mezara bakmak mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına işaret eder.

Rüyada mezara bakmak güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, evlerin ayrılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments