Rüyada boğulmuş insan

Rüyada boğulmuş insan arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada boğulmuş insan gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlardan anlayış beklememelisiniz.

Rüyada boğulmuş insan yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada boğulmuş köpek görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini boğulmuş görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulur.

Rüyada boğulmuş bebek görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine yorulur.

Rüyada denizde boğulmuş insanlar görmek rızkından olacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işarettir.

Rüyada suda boğulmuş adam görmek büyük bir adım atılacağına, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulmuş fare görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada boğulmuş insan görmek başarının ve mutluluğun geleceğine, hayırlı kararlar alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments