Rüyada böbrek satmak

Rüyada böbrek satmak bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada böbrek satmak gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak bir çok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada böbrek kanseri aile içinde her şeyin yolunda olacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine delalettir.

Rüyada böbrek bağışlamak bir süre bu duruma çare bulamayacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada böbrek kesmek birçok engelin aşılacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına işarettir.

Rüyada böbrek çürümesi malında azalmaya, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işaret eder.

Rüyada böbrek satmak borçlarının kapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına delalet eder.

Rüyada böbrek görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine tabir olunur.

Rüyada böbrek ameliyatı bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada babaya böbrek vermek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments