Rüyada birisinin sana bakması

Rüyada birisinin sana bakması hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine inanılır.

Rüyada birisinin sana bakması gördüyseniz:

  • Sesli düşünmenin yararı var.

Rüyada birisinin sana su vermesi iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, iyi günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisinin sana gülmesi parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisinin sana dua okuması hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına işarettir.

Rüyada birisinin sana bakması başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada birisinin sana vurması tartışmaların sona ereceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisinin sana kızdığını görmek rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birisinin sana yemek vermesi sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada birisinin sana erik vermesi hayırlı işlere girileceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments