Rüyada birinin senin gömleğini giymesi

Rüyada birinin senin gömleğini giymesi çok rahat bir döneme gireceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalet eder.

Rüyada birinin senin gömleğini giymesi gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketler zararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada birinin senin gömleğini giymesi artık hep ileriye ve önüne bakacağına, duyguların karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin gömleğini kesmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine yorulur.

Rüyada birinin gömleğini çıkarmak rahat yüzü göreceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin gömleğini yırttığını görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, koltuğunun da yükseleceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin gömleğini görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, doğru haber almaya işarettir.

Rüyada birinin gömleğini giymek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin gömleğini koklamak kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin gömleğini ütülemek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, maddi kayıpların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments