Rüyada birinin erik getirdiğini görmek

Rüyada birinin erik getirdiğini görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, borçları varsa ödeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, yapılan ahlaksız davranışlara, hastalıkların şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin erik getirdiğini gördüyseniz:

  • Kendinizden çok gerekli şeylerle ilgilenmeniz daha faydalı olabilir.

Rüyada birinin erik getirdiğini görmek çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin çay getirdiğini görmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine yorulur.

Rüyada birinin ekmek getirdiğini görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hasretin biteceğine yorulur.

Rüyada birinin zeytin getirdiğini görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına yorulur.

Rüyada birinin halı getirdiğini görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada birinin domates getirdiğini görmek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına delalet eder.

Rüyada birinin yılan getirdiğini görmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yoğurt getirdiğini görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments