Rüyada bir yerin göl olduğunu görmek

Rüyada bir yerin göl olduğunu görmek yeni bir haneye sahip olacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, amaçlarına nail olacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine işarettir.

Rüyada bir yerin göl olduğunu gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada bir yerin göl olduğunu görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine işarettir.

Rüyada bir yerin yok olduğunu görmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada her yerin kan olduğunu görmek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına rivayet eder.

Rüyada her yerin sel olduğunu görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada her yerin toz olduğunu görmek elinin kolunun bağlanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalet eder.

Rüyada her yerin yeşil olduğunu görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada her yerin çamur olduğunu görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kazancın yarı yarıya artacağına alamet etmektedir.

Rüyada her yerin beyaz olduğunu görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, kafa dağıtacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments