Rüyada bir sevdiğini görmek

Rüyada bir sevdiğini görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, inancından ödün vereceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, daha çok çalışılacağına işarettir.

Rüyada bir sevdiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı o zaman uygulamaya koyabilirsiniz.

Rüyada bir sevdiğini görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini başkasıyla kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini sormak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini boğmak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini bıcaklamak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini saklamak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini arzulamak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini kel görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, yol alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments