Rüyada bir ölünün bal istemesi

Rüyada bir ölünün bal istemesi işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada bir ölünün bal istemesi gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere aynı şiddette cevap vermeniz, yangına körükle gitmeniz anlamına gelebilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada ölünün iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada ölünün gül vermesi maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalettir.

Rüyada ölünün su dağıtması büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına delalettir.

Rüyada bir ölünün evi süpürmesi beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada bir ölünün el uzatması zengin bir hayat sürüleceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına yorulur.

Rüyada ölünün taşlaması bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölünün koruması özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada ölünün defnedilmemesi o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments