Rüyada bir kızla bakışmak

Rüyada bir kızla bakışmak artık kötü günler yaşamayacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına işarettir.

Rüyada bir kızla bakışmak gördüyseniz:

  • Tam anlamıyla bilgi sahibi olmadan tartışmalı ortamlara girmek imajınıza zarar verebilir.

Rüyada bi kızla gezmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ruhsal olarak etkileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızla yatmak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bi kızla el ele tutuşmak yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada bir kızla sürtünmek hayata karşı cesaretini kıracağına, çok doğru bir yol tutulacağına yorulur.

Rüyada bi kızla uyumak temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kişinin sıkıntıların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızla uçmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada bir kızla aşk yaşamak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada iki kızla öpüşmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, istenen her şeye sahip olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments