Rüyada bir kızın başını erkeğin omzuna koyması

Rüyada bir kızın başını erkeğin omzuna koyması sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bir kızın başını erkeğin omzuna koyması gördüyseniz:

  • Fazla temkinli davranıyor ya da aynı anda pek çok işe koşturuyor olabilirsiniz.

Rüyada bir kızın başını erkeğin omzuna koyması edilen duaların karşılığını bulacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızın başını omzuna koyması doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızın başını omzuna koyması yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin omzuna başını koymak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, malını ve parasını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin omzuna başını koymak dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada başını bir erkeğin omzuna yaslanmak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin omzuna başını koymak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin kızın omzuna yatması sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, ailesinden hayır göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nihat

Ruyamda bir yerde oturuyorduk bir kaç ondan daha vardı ondan sonra ben orda oturuken bir kız geldi kız hoşuma gitti ve ondan sonra o başka insanlarla konuşurken velan kız omuzuma yaşlandı andan sonra ben kız la konuşmaya başladım velan ondan sonra güldük konuştuk birden kıvamdaydı galiba öpüştük ve ben sevinmiştim rüyam ne anlama geliyor