Rüyada bıldırcın ve yavrularını görmek

Rüyada bıldırcın ve yavrularını görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, işlerin ters gideceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıldırcın ve yavrularını gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Rüyada bıldırcın ve yavrularını görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıldırcın temizlemek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıldırcın eti yemek gülen yüzünün de solacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına alamet eder.

Rüyada bıldırcın avlamak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıldırcın ısırması iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, işinden evine gidip geleceğine yorulur.

Rüyada çiğ bıldırcın yumurtası yemek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, duygularının karşılıklı olacağına yorulur.

Rüyada bıldırcın yumurtası bulmak çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bıldırcın görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments