Rüyada ağzında taş olması

Rüyada ağzında taş olması bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, saygınlığına leke sürüleceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, haklılığının anlaşılacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzında taş olması gördüyseniz:

  • Ani ödemeler veya işle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada ağzında diş görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada ağzında cam kırmak geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ağzında tüy görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzında emzik çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzında kan görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzında kum olması çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzında diş parçalanması çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, rahat ve huzurlu olunacağına yorulur.

Rüyada ağzında taş olması sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments